Популярні публікації

субота, 13 листопада 2021 р.

Всесвітній день доброти

 1️⃣3️⃣  листопада відзначають Всесвітній день доброти.🥰 Саме цього дня у 1998 році на Першій конференції Всесвітнього руху доброти в Токіо було засновано нове свято. Його ініціатором став волонтерський рух «За доброту», що з’явився в Японії 1997 року. ☝️Офіційно ж Всесвітній день доброти затвердили у Сінгапурі у 2000 році на третій конференції Руху доброти.



Цей день створено для того, щоб нагадати людям про важливість прояву людяності й взаємодопомоги у повсякденному житті. Символом свята є відкрите серце.❤️

Долучитися до святкування може кожен охочий – головне, щоб людина хотіла і була готова допомагати іншим. Ба більше, робити добрі справи можна цілими компаніями, разом з друзями, батьками. Так навіть цікавіше!🤩

Що можна зробити у День доброти?

Посміхнутися прохожому, обійняти батьків або друга, зробити комплімент однокласнику, знайомому, зателефонувати друзям і сказати їм, які вони чудові, змайструвати і повісити на вулиці годівницю для птахів, нагодувати бездомне кошеня чи цуценя.

З кожним таким простим вчинком людям стає краще, відповідно, у світі стає ще більше доброти. Тож коли ви віддаєте щось позитивне у Всесвіт, то отримуєте значно більше.




Пам'ятайте – творити добро дуже легко.😉

#календар #щоденник #щоденник_нещоденник #всеосвіта




Немає коментарів:

Дописати коментар